Sopimuksesta
kuljetukset
koko Suomeen

Ota yhteyttä

040 729 3546

Sisustuslavat – puulavat sisustuksessa

Puulavoista on tullut todellinen sisustustrendi – ne sopivat yhtä hyvä sekä sisä- että ulkotiloihin, niin kotiin kuin liiketiloihinkin – esimerkiksi myymälään tai ravintolaan.

Toimittamiamme puulavoja käytetään myös sisustukseen. Eur- ja Fin-lavat ovat kysytyimpiä. Lavoista voidaan valmistaa esimerkiksi sohvapöytiä, sohvia, raheja, sänkyjä, kirjahyllyjä ja puutarhakalusteita.

Puulavoille tarkoitetut lavakaulukset ovat kysyttyjä keväisin istutukseen.
Kauluksia löytyy koossa: 800x600, (Eur) 800x1200, (Fin) 1000x1200.

Kuormalava on monipuolinen sisustuselementti

Kuormalavoista voidaan valmistaa sekä koristeellisia, että käytännöllisiä sisustuselementtejä – myös käyttöä kestäviä kalusteita. Puulava soveltuu erinomaisesti sisustukseen, koska se on helppo maalata ja käsitellä juuri sellaiseksi kuin itse haluaa. Lavan kantava rakenne muodostaa valmiin rungon kalusteille, ilman vahvistamisen tarvetta.

Helposti käsiteltävä ja pinnoitettava puumateriaali kestää hyvin esillepanoa ja käyttöä myös ulkona.

 

Puulava ja sisustus sopivat hyvin yhteen
Sisustuslavat kotiin ja myymälään

Kuormalavasohva kestää katseita ja käyttöä

Yksi suosituimmista kuormalavojen käyttökohteista sisustuksessa ovat kuormalavasohvat. Runko on helppo koota vain pinoamalla lavoja päällekkäin. Rungon saa maalattua mieleisensä väriseksi edullisilla sisustus- tai ulkomaaleilla. Aktiiviseen käyttöön tarkoitetut lavat ovat rakenteeltaan ja materiaaleiltaan suunniteltuja kestämään käyttöä, joten kuormalavasohva voi hyvinkin olla täysin vakavasti otettava ja pitkäikäinen kaluste, joka kestää varmasti myös ulkokäyttöä ympäri vuoden.

 

Kuormalavasohva sopii sisälle ja ulos

Yrittäjäntie 2

21360 LIETO as.

+358 (0)40 729 3546

+358 (0)10 423 4433

myynti@kuormalava.com