Sopimuksesta
kuljetukset
koko Suomeen

Ota yhteyttä

040 729 3546

Puulaatikko mittojen mukaan valmistettuna

PUULAATIKKO MITTOJEN MUKAAN

Valmistamme erilaiset puulaatikot ja puupakkaukset asiakkaan antamien mittojen mukaan. Puulaatikoita on mahdollista toimittaa asiakkaalle myös ns. osittain kokoonpantuna, jolloin autokuormaan saadaan mahtumaan enemmän laatikoita. Loppukokoonpano asiakkaan luona, laatikoiden toimituksen yhteydessä.

Toimintamallimme ansiosta pystymme toimittamaan puulaatikot asiakkaalle nopeasti ja kustannustehokkaasti, sekä minimoimaan kuljetuksen aiheuttamat kustannukset.

KESTÄVÄ PUULAATIKKO

Logistiikan kannalta puulaatikot ovat kestäviä ja helposti uudelleenkäytettäviä kuljetusratkaisuja. Puulaatikko on mahdollista valmistaa tuotteesi mitat ja erityistarpeet huomioiden, jolloin esimerkiksi kuljetuksen ja varastoinnin aiheuttama rasitus saadaan minimoitua.

Puulaatikot toimitettuina
Puulaatikoiden varastointia

LAADUKKAASTI VALMISTETUT PUULAATIKOT

Yrityksemme valmistamat puiset laatikot tehdään aina laadukkaasta kotimaisesta puuraaka-aineesta. Käyttämämme tuotantoprosessi täyttää myös kansainvälisen ISPM-15 standardin asettamat vaatimukset, jonka ansiosta asiakkaamme voivat olla varmoja, että heidän tilaamansa puulaatikot ovat laadukkaita ja kestäviä.

Puulaatikoiden toimitus Liedosta käsin Turkuun sekä muualle Varsinais-Suomeen. Sopimuksesta valtakunnallinen toimitus – Ota yhteyttä!

Yrittäjäntie 2

21360 LIETO as.

+358 (0)40 729 3546

+358 (0)10 423 4433

myynti@kuormalava.com