Sopimuksesta
kuljetukset
koko Suomeen

Ota yhteyttä

040 729 3546

Kuormalavojen kierrätys ja käytetyt kuormalavat

Käytetty kuormalava, hinta ja saatavuus

Ota yhteyttä ja kysy, niin kerromme lisää saatavilla olevista lavoista ja hinnoittelusta!

KUORMALAVOJEN KIERRÄTYS JA KÄYTETYT KUORMALAVAT

Kuormalavojen kierrätys ja kunnostus ovat tärkeä osa toimintaamme. Lavat voivat olla pitkäikäisiä, kun niitä kunnostetaan ja vaurioituneista lavoista hyödynnetään ehjät osat varaosina. Käytettyjen lavojen kunnostaminen ja perusteellinen kierrättäminen ovat ympäristöystävällisiä valintoja.

Käytetyt kuormalavat

Käytetyt kuormalavat ovat yhtä käyttökelpoisia kuin käyttämättömät. Lavojen kunnon takaaminen on mahdollista, kun niiden tarkastuksesta huolehtivat kokeneet ammattilaiset. Tarvittaessa lavat kunnostetaan. Palvelulupaukseemme kuuluu tinkimättömyys tuotteidemme laadun suhteen: kaikki vastaanottamamme käytetyt lavat tarkastetaan huolella ja tarvittaessa korjataan välittömästi, heti kun kunnossa ilmenee huomautettavaa.

Kuormalavojen kierrätys

Jätelaki asettaa vastuun puisten lavojen ja pakkausten kierrätyksessä niiden valmistajille. Kuormalavojen toimittajana ja valmistajana yrityksemme kantaa tämän vastuun mielellään. Kyse ei ole ainoastaan lain noudattamisesta vaan halusta palvella asiakkaitamme parhaalla mahdollisella tavalla: huolehdimme lavojen toimituksen kokonaisvaltaisena palveluna, elinkaaren alusta loppuun asti – valmistuksesta kierrätykseen.

Tyypillisesti käytetyt lavat kunnostetaan uusiokäyttöön. Korjauskelvottomat lavat voidaan käyttää varaosiksi tai kierrättää puuaineksena, joka voidaan myös muuttaa maa-ainekseksi kompostoimalla. Kierrätys varmistaa, että jokainen käytetty lava hyödynnetään 100%.

Kysy neuvoa lavojen hankintaan ja kierrätykseen!

Olit sitten hankkimassa lavoja tai hankkiutumassa eroon vanhoista, älä epäröi ottaa yhteyttä! Autamme mielellämme kaikkiin kuormalavoihin ja puupakkauksiin liittyvissä asioissa.

Yrittäjäntie 2

21360 LIETO as.

+358 (0)40 729 3546

+358 (0)10 423 4433

myynti@kuormalava.com