Sopimuksesta
kuljetukset
koko Suomeen

LAVAKAULUS – Uudet ja käytetyt lavakaulukset

Kauttamme on saatavilla sekä uusia että käytettyjä lavakauluksia. Pyrimme pitämään lavakauluksia aina varastossamme, jolloin ne voidaan toimittaa asiakkaalle heti tilauksen jälkeen. Standardimitoituksella valmistettava lavakaulus sopii käytettäväksi esim. Fin-lava tai Eur-lava standardien mukaan valmistetuissa kuormalavoissa.

Uudet lavakaulukset tarvittaessa yhteistyökumppaniltamme

Jokainen yritykseemme toimitettu uusi lavakaulus ovat tehty aina laadukkaista kotimaisista puuraaka-aineista. Pitkälle kehitettyjen tuotantoprosessien ansiosta valmistetut lavakaulukset täyttävät myös kansainvälisen ISPM-15 standardin asettamat vaatimukset. Kauttamme hankittujen lavakaulusten kohdalla voit olla varma niiden laadusta ja kestävyydestä.

Käytetty lavakaulus tarkastetaan aina huolella

Tarkastamme – ja tarvittaessa myös huollamme kaikki käytetyt lavakaulukset, ennen niiden eteenpäin luovuttamista. Toimintamallimme ansiosta asiakkaamme voivat olla varmoja, että välittämämme lavakaulus on laadukas, ja täyttää sille asetetut vaatimukset. Toimitamme lavakaulukset Liedosta käsin Turkuun sekä muualle Varsinais-Suomen alueelle. Sopimuksesta palvelemme asiakkaitamme valtakunnallisesti.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Kerro meille minkälaiseen tarkoitukseen etsit lavakauluksia – autamme sinua valitsemaan juuri oikeanlaiset.

Yrittäjäntie 2

21360 LIETO as.

+358 (0)40 091 3400

+358 (0)10 423 4433

myynti@kuormalava.com