Sopimuksesta
kuljetukset
koko Suomeen

Ota yhteyttä

040 729 3546

KUORMALAVAT: FIN-LAVA
JA EUR-LAVA / EUROLAVA

Myymme uusia ja käytettyjä fin-lava ja eurolava standardit täyttäviä lavoja

Sekä ostamme ja otamme vastaan sekä kierrätämme hyväkuntoisia, ehjiä standardilavoja

Kauttamme on saatavilla sekä uusia FIN- ja EUR- / eurolavoja että käytettyjä ja kunnostettuja lavoja. Uudet lavat tarkastamme varmistuaksemme niiden kunnosta ja kunnostamme huonompaan kuntoon päässeet lavat, jolloin ne saadaan palautettua käyttöön uudestaan.

 

Lavojen standardimitat

Jokainen toimittamamme fin- ja eurolava täyttää laatuvaatimusten lisäksi myös standardien mukaiset mitat.

 

Eurolava mitat

800 x 1200 mm

FIN-lava mitat

1000 x 1200 mm

 

FIN- ja EUR-lavojen kunnostukset

Olipa kyse Fin-lava tai Eur-lava standardista, käytetty lava kaipaa ajoittain kunnostusta. Vastaanottamamme käytetyt lavat käyvät aina läpi huolellisen tarkastuksen ja tarvittavat korjaustoimenpiteet, ennen kuin lava välitetään eteenpäin asiakkaalle. Korjaukset toteutetaan lähellä Turkua sijaitsevassa toimipisteessämme Liedossa.

Yrityksellämme on DNV:n (Det Norske Veritaksen) myöntämä korjauslupa eurolava ja Fin-lava standarit täyttäville lavoille. Asiakkaamme voivatkin olla varmoja, että välittämämme kuormalavat ja kertalavat ovat aina laadukkaita ja huolellisesti tarkastettuja. Myös kierrätetyt lavamme ovat aina yksittäin tarkastettuja.

FIN- ja eurolavat aina edullisesti Turun Kuormalavalta

Älä jää yksin miettimään onko tarvitsemasi määrä lavoja tai suunnittelemasi käyttökohde oikea. Ota rohkeasti yhteyttä ja pyydä tarjous!

 

 

Yrittäjäntie 2

21360 LIETO as.

+358 (0)40 729 3546

+358 (0)10 423 4433

myynti@kuormalava.com