Sopimuksesta
kuljetukset
koko Suomeen

FIN-LAVAT JA EUR-LAVAT / EUROLAVAT

MYYMME UUSIA JA KÄYTETTYJÄ FIN-LAVA JA EUR-LAVA STANDARDIT TÄYTTÄVIÄ LAVOJA. OSTAMME JA OTAMME VASTAAN SEKÄ KIERRÄTÄMME HYVÄKUNTOISIA, EHJIÄ STANDARDILAVOJA.

Kauttamme on saatavilla sekä uusia FIN- ja EUR-lavoja, että käytettyjä ja kunnostettuja lavoja. Uudet lavat tarkastamme varmistuaksemme niiden kunnosta ja kunnostamme huonompaan kuntoon päässeet lavat, jolloin ne saadaan palautettua käyttöön uudestaan.

 

Lavojen standardimitat

Jokainen toimittamamme fin- ja eur-lava täyttää laatuvaatimusten lisäksi myös standardien mukaiset mitat.

 

Eurolavan mitat

800 x 1200 mm 

FIN-lavan mitat

 1000 x 1200 mm

 

FIN- ja EUR-lavojen kunnostukset

Olipa kyse Fin-lava tai Eur-lava standardista, käytetty lava kaipaa ajoittain kunnostusta. Vastaanottamamme käytetyt lavat käyvät aina läpi huolellisen tarkastuksen ja tarvittavat korjaustoimenpiteet, ennen kuin lava välitetään eteenpäin asiakkaalle. Korjaukset toteutetaan lähellä Turkua sijaitsevassa toimipisteessämme Liedossa.

Yrityksellämme on DNV:n (Det Norske Veritaksen) myöntämä korjauslupa eurolava ja Fin-lava standarit täyttäville lavoille. Asiakkaamme voivatkin olla varmoja, että välittämämme kuormalavat ja kertalavat ovat aina laadukkaita ja huolellisesti tarkastettuja. Myös kierrätetyt lavamme ovat aina yksittäin tarkastettuja.

FIN- ja eurolavat aina edullisesti Turun Kuormalavalta

Älä jää yksin miettimään onko tarvitsemasi määrä lavoja tai suunnittelemasi käyttökohde oikea. Ota rohkeasti yhteyttä ja pyydä tarjous!

 

 

Yrittäjäntie 2

21360 LIETO as.

+358 (0)40 729 3546

+358 (0)10 423 4433

myynti@kuormalava.com